ERKLÆRING om PERSONDATALOVEN
AIMÉ COSMETICS SRO

Aimé Cosmetics tager dine rettigheder vedr. Persondataloven meget alvorlig – også vedrørende beskyttelse af dine personlige oplysninger. Vi behandler dine personoplysninger i henhold til ”Persondataloven”. Og det er den daglige leder af Aimé Cosmetics sro, som har ansvaret for at beskytte og behandle dine personoplysninger korrekt.
Behandling af personlige oplysninger
Vi indsamler og behandler dine personoplysninger for at kunne administrere dit kundeforhold til os, behandle returforsendelser, garantisager, afvikle regnskab og foretage effektiv markedsføring samt målrette produktsalget, så det bliver så relevant som muligt for dig. De personoplysninger, som vi registrerer i kundeforholdet, bliver anvendt til salgs- og markedsføringsformål i Aimé Cosmetics sro’s regi. Og i tilfælde, hvor andre virksomheder har produkter, som vi tror, du kan være interesseret i, kan vi tillade disse at få muligheden for at sende tilbud til dig. Men vi vil aldrig sælge dine personlige oplysninger eller formidle dem på andre måder end som nævnt herover.
Indhenting af personoplysninger

Du skal oplyse navn og adresse for at blive kunde hos Aimé Cosmetics sro. Alle andre personinformationer oplyser du som kunde helt på frivillig basis. Men vi opfordrer dig til også til at informere os om dit telefonnummer og e-mailadresse, så vi kan kommunikere effektivt med dig direkte og sende dig skræddersyede tilbud og informationer.

Oplysninger, som findes offentligt og privat tilgængeligt i registre til brug i markedsføringen og salget kan indhentes til markedsførings-formål og for vurdering af kreditværdighed. Ved brug af digitale kanaler lagrer vi informationer i cookies.

Opbevaring og sletning af information

Aimé Cosmetics sro opbevarer og behandler navn, adresse, IP-adresse og kreditværdighed samt (hvis oplysningen er afgivet frivilligt af kunden) e-mailadresse, telefonnummer samt lovpligtigt tilgodehavende.

Aimé Cosmetics sro benytter sig af førsteparts-cookies for at måle trafikken på vores internetsider samt tredjeparts-cookies for at vurdere trafik og forbedre siderne. Informationerne bliver behandlet af Google Tag Manager og Google Analytics. Disse cookies bruger vi også for at registrere annoncevisninger, så vi kan gøre markedsføringen så relevant som muligt for dig. Vi samarbejder med DoubleClick og Facebook. Hvis du ønsker det, kan du selv deaktivere disse cookies i din egen browser. Du finder hjælp til det lige her.

Dine rettigheder i forhold til lagrede personoplysninger

”Persondataloven” giver dig ret til at bede om sletning af eller adgang til dine personlige oplysninger med undtagelse af oplysninger, hvor der er lovpligtig opbevaringspligt. Hvis du ønsker at fremstille et krav om adgang til eller sletning af dine personlige oplysninger, kan vi hjælpe med at imødekomme dine krav, hvis du kontakter os med dokumentation af din identitet.

Kontaktinformation:

Aimé Cosmetics sro,
Adresse: U Smaltovny 625, 370 01 Ceske Budejovice, Tjekkiet
Post: Peter Holmsparken 6, 3600 Frederikssund
Tlf.: 98 25 72 42
E-mail: kundeservice@vendela.dk

Aimè Cosmetics sro forbeholder sig retten til at ændre vilkårene. Vil der opstå ændringer i ”Persondataloven”, vil vi naturligvis sende disse til dig, hvis vi har din e-mailadresse.